duminică, 23 februarie 2014

23 februarie 2014

Pentru ca este duminica, nu s-a intamplat mare lucru in lume.

In Ucraina a fost numit un presedinte interimar: Oleksandr Turchyno, care va forma, pana marti, un guvern de unitate nationala. Romania sustine independeta si unitatea teritoriala a Ucrainei. In Siria un spital a fost tinta unui atac cu masina capcana, fiind aproximativ 50 de morti. A murit Maria Franziska von Trapp, ultima din familia aia care a inspirat filmul "Sunetul Muzicii". Jocurile Olimpice de la Sochi s-au incheiat azi cu o ceremonia foarte faina. 
Lui Victor Ponta ii vine greu sa accepte atacurile lui Crin Antonescu. Aa, Crin Antonescu a spus azi dimineata ca Ponta va fi premier pana in toamna, la alegeri, apoi va fi la conducere Guvernului Klaus Iohannis (nu stiu de unde atat de multa incredere). Un barbat s-a sinucis la metroul din Bucuresti, mai multe accidente rutiere in tara, iar in Bacau un barbat a fost prins jupuind un lup. 

Miley Cyrus s-a sarutat cu Katy Perry pe scena, la un concert in LA, exista un suc minune care topeste celulita (2 portocale, un grapefruit, o lamaie, 1/2 lingurita de pudra de ardei, o bucata de radacina de ghimbir proaspat de 3-4 centimetri puse in blender). 
Horoscopul spune ca saptamana viitoare va fi "asa si asa" pentru toate zodiile. Vremea va fi ca si saptamana trecuta, putin mai calda spre joi-vineri, dar weekend-ul viitor se anunta chiar primavara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu