luni, 24 februarie 2014

24 februarie 2014

Desi astazi se sarbatoreste "ziua dragostei in Romania", Dragobetele, nu sunt foarte multe stiri legate de iubire. 

Guvernul Egiptului si-a dat demisia, Michael Schumacher nu mai este scos din coma, Dmitry Medvedev (care acum e prim-ministrul Rusiei) a spus ca autoritatile interimare din Ucraina au condus o "revolta armata" - intre timp oficiali UE au ajuns in noua tara 'democratica' pentru a discuta cumpararea masuri de ajutorare financiara. Noul prim-ministru al Italiei, Matteo Renzi, promite reforme radicale, HSBC a raportat un profit in crestere de 9% datorat scaderii costurilor, iar Samsung lanseaza Galaxy S5. Mozilla vrea sa lanseze un smartphone de 25 de dolari, WhatsApp va avea apeluri integrate peste cateva luni, iar Facebook interzice redactarea paginilor dupa deces.

In tara, o fata de 14 din Bucuresti a fugit de acasa si a postat "Adio" pe Facebook, Victor Ponta a spus ca va guverna si fara PNL daca ei vor asa, dand 8 martie ca termen de formare a unui nou Guvern, asta daca va fi cazul (va fi cazul). Totusi, Klaus Iohannis (ala din PNL care vrea sa fie si ministru MAI si vicepremier si primar al Sibiului - nu stiu de unde are el atat de mult timp) a spus ca PNL nu a cerut prea multe. Mariana Campeanu, ministrul Muncii, a ajuns la spital dupa ce facut un accident vascular, sambata. Constantin Istrate a fost numit ca fiind un nou tortionar - batea detinutii cu ciocanul. In Arad, un afacerit englez e in coma, dupa ce a fost batut, legat de o masina si tarat 500 de m.

Daca bei prea mult lapte poti face hipercalcemie, daca te speli cum trebuie pe dinti previi artrita. E scump sa ii chemi pe Andra, Smiley si Antonia sa iti cante la nunta, Gigi Becali ramane incarcerat in regim deschis, te poti relaxa daca faci o baie lunga, te hidratezi cum trebuie si meditezi cateva minute pe zi. Un barbat a fost in Rai, dar nu a vazut mare lucru ca mama si tatal lui l-au adus inapoi la viata. Cristina Rus a nascut o fetita, Andreea Marin nu renunta la hainele de cand era grasa ca vrea sa mai ramana insarcinata.

In urmatoarele doua saptamani vremea va fi primavarateca, adica tot va trebui sa faceti verificari zilnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu