joi, 27 februarie 2014

27 februarie 2014

In Crimeea cladirile guvernamentale au fost ocupate de oameni inarmati, se cere organizarea unui referendum cu privire la independenta regiunii. Fotbalistul Desko Novac a murit, Roma poate intra in faliment, Mega Image se va retrage de pe piata din Bulgaria, in Islanda se face un referendum pentru intrarea in UE, iar cetatenii din Republica Moldova nu mai au nevoie de vize pentru spatiul UE (incluzand si tarile Schengen), asta de la 1 mai. Pana in octombrie 2015 toate masinile noi vor avea un sistem care suna automat la 112, daca sunt implicate intr-un accident.

In tara, Calin Popescu Tariceanu face un nou partid liberal (dar nu prea are sustinatori), o blonda din Cluj (fotomodel), care mai era si beata, a facut un accident si a ranit 3 oameni, un barbat si-a injunghiat fiul, apoi s-a sinucis, un alt barbat si-a incendiat sotia gravida in 8 luni. Gigi Becali a ajuns la spital, Luminita Gheorghiu (actrita din "Pozitia Copilului") a fost numita femeia anului in Romania.

Dafinul e bun pentru sanatate, fructele confiate nu sunt bune, NASA a descoperit alte 715 exo-planete, secretul unei relatii reusite e ca femeile sa respecte sfatul "poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat", Gina Pistol are nevoie de un barbat, Iulia Vantur arata bine in filmul de la Bollywood in care apare.

In martie si aprilie va ploua mai mult ca in mod normal, de la 1 aprilie se ieftinesc convorbirile mobile intre retele diferite, tot ce stiam despre spalatul rufelor e gresit si nimeni nu isi bea cafeaua cum trebuie.

Poza zilei e asta, luata de pe Huffington Post:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu