vineri, 28 februarie 2014

28 februarie 2014

71 de morti si 261 de răniţi in timpul manifestarilor din Venezuela. Situatia in Crimeea e din ce in ce mai grava. Iakunovici sustine ca inca e presedintele Ucrainei, Iulia Timosenko ar vrea sa candideze la presedintia tarii, Austria a blocat mai multe conturi ale unor afaceristi ucrainieni. McDonald's a fost dat in judecată pentru 1,5 milioane de dolari după ce un bărbat din SUA a primit un singur şerveţel la comanda lui.

In tara: un copil de 4 ani a murit in casa bunicilor după ce un dulap a cazut peste el, un batran a murit după ce un tânăr şofer a dat cu spatele fără sa se asigure si l-a lovit, un copil de 9 ani a fost gasit mort langa o sonda de petrol (macabra zi). Tăriceanu in mod oficial nu e susţinut de nimeni (nici macar de PSD), Antonescu e aşteptat inapoi in USLUSL, cu braţele deschise. Victor Babiuc, condamnat in dosarul terenurilor lui Gigi Becali si MApN va fi eliberat conditionat, un hot a adormit in a treia casa pe care a vrut sa o jefuiască, a fost prins.

Nimeni nu ştie sa facă nici paşte cum trebuie, Ashton Kutcher se casatoreste cu Mila Kunis, monogamia pe termen lung afecteaza inteligenta (dovedit la muste), doctorii au descoperit cum funcţionează metastaza. E greu sa te laşi de fumat si iti trebuie voinţa.

In altă ordine de idei, w vineri :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu