sâmbătă, 1 martie 2014

1 martie 2014

Prima zi de primavara vine cu vesti proaste. 

Parlamentul rus a aprobat cererea presedintelui Putin de a trimite trupe in Ucraina, "pana la normalizarea situatiei politice". La gara Kunming (sud-vestul Chinei) mai multi barbati inarmati cu niste cutite au omorat 27 de persoane si au ranit alte 109. Ministrii UE se intalnesc, SUA a avertizat Rusia. Guvernul din Cipru a demisionat. Gazprom anunta ca va anula tarifele preferentiale ale Ucrainei pentru gazm dar toata lumea se astepta la asta.

In tara, calugarii din Neamt refuza sa ingroape un barbat pentru ca ei consider ca e un sfant, corpul lui  a ramas in aceeasi stare (probabil de le E-uri), Ponta s-a intalnit cu Papa Francis, bineinteles, a facut o gafa, nimeni nu regreta ruperea PNL, Basescu se intalneste cu structurile de securitate pentru situatia din Ucraina. UDMR isi negociaza intrarea la guvernare alaturi de noua alianta USD - vor doua ministere si un post de vicepremier (cam mult pentru o minoritate).

10.000 de ore de exercitiu intr-un anumit domeniu sunt suficiente pentru a te numi expert, Mircea Radu va prezenta in continuare stirile TVR, Phillip Seymour Hoffman a murit din cauza unei supradoze, au stabilit legistii. Alimentele prajite nu sunt bune, ceaiul verde e bun pentru sanatate. Cel mai lung razboi din istorie (335 de ani, intre insulele Scilly si Olanda) nu a avut nici o victima pentru ca toti au uitat ca sunt razboi. 

Poza zilei, tot de pe Huffington Post. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu