marți, 11 martie 2014

11 martie 2014

Zi cu adevarat plina.

Crimeea si-a declarat independenta fata de Ucraina, Rusia este de acord (ce soc!). Toate zborurile catre regiune au fost anulate. Viktor Ianukovici a declarat ca se va intoarce in curand la Kiev. Avionul disparut pe coasta estica a Malaeziei ar fi fost depistat de un radar pe parte vestica a tarii, iar cautarile s-au mutat acolo, in timp ce toata lumea e complet uimita de modul imposibil in care a disparut. CIA-ul a umblat in calculatoarele senatorilor americani, prim-ministrul Libiei, Ali Zeidan, a fost demis.

Victor Ponta si-a asumat raspunderea pentru programul de guvernare utopic, Traian Basescu a spus ca am putea sa-i dam afara din tara pe extremistii maghiari, Daniel Chitoiu, fostul ministru de Finante care ar fi dat o ordonanta de urgenta ce avea ca "scop exclusiv era sprijinirea grupului infractional constituit pentru a favoriza interesele Carpatica Asig" nu va fi urmarit penal deoarece Camera Deputatilor nu a aprobat inceperea urmaririi penale. Hocheistul Doru Tureanu a murit. Petrom a ieftinit carburantii (cu prea putin), a fost un cutremur in Muntenia si unul in Vrancea. NATO trimite avioane deasupra Romaniei pentru a monitoriza criza din Ucraina.

Avocado e bun pentru sanatate, la fel ca urzicile si catina, Giga Popescu nu vrea sa fie gratiat, Mircea Badea a fost amendat cu 10.000 de lei pentru ca a injurat la radio, Apple a lansat noul iOS 7.1, apare o noua companie aeriana low-cost in Romania: Fly Romania (dar la preturile pe care spun ei ca le au, pare a fi cam fantoma), Gigi Becali doarme pe un placaj in inchisoare, iar vene-s albastre din cauza luminii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu