miercuri, 19 martie 2014

19 martie 2014

Avionul disparut nu a fost gasit. Ucraina face un plan ca sa isi retraga soldatii in siguranta din Crimeea. Toata lumea pare ca accepta cu un gust amar ca Peninsula ramane a Rusiei. Ucraina se retrage din Organizatia Statelor Independente (formata din foste state sovietice).

In tara, pana si Iliescu recunoaste ca Rusia "a incalcat regulile jocului", Traian Basescu s-a intalnit cu presedintele Republicii Moldova la Iasi si a reafirmat ca Romania trebuie sa garanteze securitatea Republicii Moldova. Nicusor Constantinescum seful CJ Constanta a fost retinut de DNA, Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert si Industrie a fost arestat pentru 29 de zile. Persoanele fizice vor putea plati in numerar la cumpararea caselor si masinilor in limita a 10.000 de lei. In Marea Neagra au loc exercitii militare: participa nave din Romania, Bulgaria si SUA. Impactul accizei de combustibil, introdusa la 1 aprilie va fi de aproximativ 41 de bani pe litru de benzina sau motorina. Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL. Seful politiei din Piatra Neamt si-a dat demisia dupa ce a fost filmat batand o minora.

Anca Turcasiu inca arata bine, Viorel Lis a fost externat. Toyota va plati o amenda record de 1.2 miliarde pentru probleme de siguranta. Un avion a aterizat de urgenta pe aeroportul din Astrahan (India) dupa o bataie in care au fost implicati 165 de pasageri, 3 stewardese, un pilor si un inginer de bord. Spanacul si broccoli sunt printre cele mai bune legume. Nimeni nu stie sa faca ochiuri: se prajesc in unt incins bine, pe ambele parti si la foc mediu. 

Vremea va fi frumoasa in urmatoarele zile. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu