miercuri, 5 martie 2014

5 martie 2014

O noua zi plina.

UE da 11 miliarde de euro Ucrainei, ca "ajutor", liderii lumii se chinuie sa gaseasca o solutie diplomatica pentru dezamorsarea conflictului. Israelul a oprit un transport de arme catre Iran. In februarie, UE a avut o crestere peste asteptari in sectorul manufacturier. O majoreta din SUA si-a dat parintii in judecata pentru ca nu voiau sa ii plateasca facultatea. Cea mai batrana femeie din lume a implinit 116 ani.

In tara: Basescu cu Ponta au facut o mini-pace, au fost investiti in functie ministrii propusi, deci momentan avem un nou guvern. Curtea Constitutionala va decide sambata daca e legitim guvernul (as fi spus constitutional, dar ma repetam). 11.000 (da, mii) de oameni, angajati ai Dacia si nu numai, au iesit in strada la Mioveni si au protestat impotriva clasei politice din Romania (bonus, l-au numit pe Ponta "Mickey Mouse al Romaniei"). Investitiile straine in tara au scazut. Cristian Dumitrescu a fost numit ca presedinte interimar al Senatului. La simularea examenului national din clasa a VIII-a a fost dezastru (au picat mai mult de 50%). Razvan Burleanu este noul sef al Federatiei Romane de Fotbal.

Painea alba este rea pentru sanatate, mai ales combinata cu alimente ce contin proteine sau zaharuri. Nimeni nu se spala cum trebuie pe cap, a inceput Postul Pastelui la catolici. Corina (cantareata) se casatoreste, Jojo a slabit. Facebook vrea sa lanseze drone care sa "duca" internetul peste tot in lume, mahmurelile nu ne impiedica sa mai bem si alta data (ce soc!), pe 6 aprilie va fi difuzat urmatorul episod din "Game of Thrones", dar inainte va fi difuzat in scopuri caritabile la New York, pe 20 martie. 

Vasele de gatit din aluminiu sunt toxice si un asteroid a trecut foarte aproape de Terra.

Imaginile zilei sunt facute in Sydney, Australia, in timpul unei furtuni.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu