duminică, 30 martie 2014

30 martie 2014

Fotografia zilei e facuta in Bristol, Maine, de catre Mike Taylor.

Vladimir Putin vrea sa continue dialogul "pretios" cu Angela Merkel, pe tema Ucrainei, nici nou despre avionul Malaysia Airlines care a disparut. Coreea de Nord nu exclude efectuarea unui al patrulea test nuclear, proteste violente in Turcia, soldate cu 8 morti

Crin Antonescu spune ca Basescu este in continuare presedinte pentru ca Ponta a facut prostii, antrenorul de baschet Constantin Moscalu a murit, o gramada de accidente rutiere cu multe victime. Transelectrica anticipeaza pentru 2014 un profit cu 50% mai mic. Cutremure prin Vrancea, un militar roman (Claudiu Constantin Vulpoiu) a murit in Afganistan si alti cinci au fost raniti in urma unui atac cu un dispozitiv explozibil. Traian Basescu a solicitat ca semnarea acordului dintre UE si Moldova sa aiba loc pe 27 mai, epavele din Marea Neagra vor putea fi vizitate. 

O cometa se indreapta spre Marte si ar putea pune in pericol sondele trimise pe acolo, bauturile curative ar fi daunatoare, dar inca nu e sigur, Nicoleta Luciu se intelege bine cu Bianca Dragusanu, sucul de cartofi cruzi are un efect calmant, Elton John se va casatori cu iubitul lui. Nimeni nu stie sa isi faca un selfie: lumina buna, camera tinuta mai sus, punere in evidenta a partilor care iti plac, naturalete (nu duck face), trebuie sa fii "zambitor si ghidus", iar un efect nu trebuie sa lipseasca. 

Urmatoarea saptamana va fi buna. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu