joi, 20 martie 2014

20 martie 2014

E oficial, astazi s-a schimbat harta Europei. In Duma de Stat ratificat acordul cu privire la alipirea Crimeii, SUA a anuntat sanctiuni economice, UE a anulat un summit cu Rusia, care trebuia sa aiba loc in vara, Shell a anuntat ca nu va mai exploata niste zacaminte de gaze naturale din Marea Neagra. In Oceanul Indian, la 2500 de kilometri de orasul Perth (Australia) au fost gasite niste obiecte care ar putea fi de la avionul disparut. Barbati inarmati au luat cu asalt un hotel de lux din Kabul, nu se stie mai nimic, ca abia s-a intamplat.

In tara, Ponta a fost huiduit in timp ce facea o vizita la Arpechim, Nicusor Constantinescu a fost eliberat, un fost vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, Catalin Dumitru, a fost retinut pentru spalare de bani si altele. ING Bank a anuntat un profit cu 7% mai mic ca cel de anul trecut. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a primit la Cluj o crema anti-imbatranire. Elena Basescu va candida ca independent la europarlamentare. Un extremist maghiar a fost declarat prima persoana indezirabila din Romania.

Zaharul nu e bun, condimentele in mancare sunt bune, Starbucks lanseaza la nivel global meniurile cu bauturi alcoolice, azi a fost ziua internationala a fericirii. Andreea Banica a slabit, Hitler a pornit masacrul impotriva evreilor dupa ce a fost refuzat de o evreica frumoasa. Nimeni nu stie sa faca ciocolata calda: se pun si bucati mici, mici, mici de ciocolata neagra, cacao, un plic de ciocolata calda, lapte praf, zahar si lapte foarte fierbinte.

Vremea va fi frumoasa. 

Asta e o casa din Hatteras Island, Carolina de Nord, in timpul fluxului. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu