vineri, 14 martie 2014

14 martie 2014

Avionul disparut in Malaezia ar mai fi zburat cel putin 4-5 ore de la momentul in care a disparut de pe radare, cautarile s-au mutat si in jurul a niste insule care apartin de India, sustin surse neoficiale. Ucraina a solicitat ajutor militar SUA, in timp ce pe harta se tot misca trupe care fac exercitii militare. Un jurnalist a murit in timpul unor proteste violente care au avut la Donetk. A murit Hal Douglas, care face vocea pentru trailere si reclame. Cinci morti dupa un nou atac cu cutite in China. Un oras din Nigeria a fost pur si simplu atacat de sute de barbati inarmati (membri ai gruparii Boko Haram).

In tara, Traian Basescu a semnat petitia initiata de Partidul Miscare Populara impotriva accizei la carburanti (bravo echipei PR, a fost o zi buna pentru el). Petrom a ieftinit, din nou, motorina, alte tone de carne expirata au fost confiscate, Dacia va produce o masina mai ieftina si mai mica ca Loganul (aproximativ 5000 de euro va costa). De maine, proprietarii de caini vor fi amendati daca nu au asupra lor carnetul de sanatate al animalului. Ministerul Afacerilor externe anunta ca va lua masuri impotriva extremistilor maghiari. Regizorul Aureliu Manea a murit. 

Piureul de cartofi e o bomba calorica, rosiile te mentin tanar si sanatos, Pro Tv-ul se prabuseste, Monica Gabor e depresiva, un impresar roman a fost arestat pentru ca ar fi comis un viol, maine si poimaine va fi vant puterni in toata tara si nimeni nu stie sa fiarba pieptul de pui (la foc mic dupa ce da in clocot, acoperit si cu condimente).

Poza zilei e de la festivalul baloanelor cu aer cald din Canberra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu