marți, 4 martie 2014

4 martie 2014

Astazi a fost o zi plina. Multa lume importanta a ajuns la inchisoare.

Rusia si-a retras trupele din vestul tarii, spunand ca exercitiul pe care il faceau s-a incheiat. SUA a promis un ajutor substantial Ucrainei. Dupa ce mt. Gox (un fel de banca pentru Bitcoin - moneda virtuala - s-a inchis pentru ca au disparut bani in valoare de 500 de milioane), un alt site s-a inchis, din acelasi motiv. Premierul Estoniei si-a dat demisia. Venetia e inundata. A inceput nou an tibetan si carnavalul din Rio de Janeiro.

In tara noastra s-au intamplat o multime de lucruri. Crin Antonescu, presedintele Senatului, si-a dat demisia in timp ca Guvernul Ponta III trebuia votat in Parlament, dupa o serie de contre dure cu premierul nostru. S-a dat sentinta definitiva in Dosarul Transferurilor, toata lumea a primit inchisoare cu executare si o parte deja s-a predat. Sentintele au fost: George Copos - 3 ani si 8 luni, MM Stoica - 3 ani si 6 luni, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni, Victor Becali - 4 ani si 8 luni, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni, Gica Popescu - 3 ani, o luna si 10 zile, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni. Fiscul nu mai poate bloca conturi fara sa anunte. Mai multe persoane au fost ranite dupa o explozie la un bloc de apartamente din Medgidia.

Prajelile nu sunt bune pentru sanatate, ar trebui sa mancam mai mult hummus, ouale sunt foarte bune, dar in cantitati mici. Singapore e cel mai scump oras din lume. Celine Dion a renuntat la divort pentru ca sotul ei batran si bogat s-a operat de cancer la gat. Scarlett Johansson este insarcinata. In Harghita este cel mai mare numar de oameni care pica examenul de conducere. Sutienul nu are nici un beneficiu, in afara de cel psihologic.
Pe 25 martie se lanseaza expansion-ul de la Diablo III, Reaper of Souls, care costa 39.99 euro (standard edition).

Poza zilei e din Sevastopol, Crimeea, Ucraina. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu