luni, 31 martie 2014

31 martie 2014

Guvernul Frantei, condus de socialistul Jean-Marc Ayrault a demisionat, noul premier numit este Manuel Valls, 3800 de zboruri au fost anulate din cauza unei greve la Lufthansa, inca nici o confirmare privint avionul Malaysia Airlines disparut, autoritatile au declarat ca nu sunt sanse sa mai gaseasca supravietuitori, trupele ruse de la granita cu Ucraina au inceput sa se retraga. Coreea de Sud a tras cateva racheta ca raspuns la cele cateva rachete trase de Coreea de Nord (un exercitiu militar, dupa spusele lor).

In tara, Basescu si Ponta au dat declaratii toata ziua cu privire la acciza de 7 eurocenti pentru carburanti, ce intra in vigoare maine. Presedintele chiar s-a oferit sa ii arate lui Victor Viorel Ponta de unde mai poate economisi bani ca sa nu introduca acciza. Au mai fost cutremure in Vrancea. Romania are, in continuare, cea mai mare rata a decesolr in accidente rutiere din UE. Propunerea ca parintii sa aiba prima zi de scoala libera a fost adoptata tacit de Senat, urmeaza Camera Deputatilor. Banca Mondiala va imprumuta Romania cu un miliard de euro pe an, in perioada 2014-2017 pentru diferite proiecte in sanatate si educatie.

Folia de aluminiu e periculoasa pentru sanatate, cafeaua, apa, cerealele si ouale iti dau energie, a murit Kate O’Mara, rozmarinul e foarte bun pentru creier, Facebook anunta din nou schimbari. Mihaela Radulescu se pozeaza in pijamale, Simona Gherghe si Serban Huidu arata mai rau. Nimeni nu stie sa stea la masa: nu se intreaba "ce mancam", "ce salariu ai", "te-ai saturat", "de ce nu mananci aia", "pot sa iti iau farfuria", "cand te asezi la casa ta" si nu se spune "sunt la dieta", "mai trebuia sa pui.. x", dar nici nu se tace malc. 

Vremea va fi in continuare de primavara. 

Poza zilei e facuta la New Covent Garden Flower Market, la o expozitie de flori. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu