marți, 1 aprilie 2014

1 aprilie 2014

Poza zilei e facuta in Reykjavik, Iceland, si este surpins in imagine si un meteorit.

NATO spune ca Rusia nu si-a retras nici o trupa de la granita cu Ucraina, Rusia mareste pretul gazelor pentru Ucraina cu 44%, din cauza datoriilor mari pe care tara le are. SUA a cerut ajutorul Romaniei pentru extinderea operatiunilor in zona: vor mai fi adusi la baza Mihail Kogalniceanu inca  600 de soldati americani (vorr fi in total 1600) si mai multe aeronave. Mii de oameni au protestat la Ankara, s-a lansat ipoteza conform careia avionul disparut ar fi fost doborat ca sa se evite un atac terorist. A murit DJ-ul Frankie Knuckles. 

Basescu a spus azi ca ordonanta privind acciza este o crima impotriva economiei Romaniei, Dan Sova, unul din cei mai "straluciti" ministri a spus ca, de sase luni, Parchetul General cauta contractul cu Bechtel. S-a zvonit ca  s-au facut perchezitii la sediul Pro Tv si la locuinta lui Adrian Sarbu, dar nu a fost adevarat. FMI prefera reducerea CAS din 2015, dar e posibila si de la vara. Carrefour va deschide in Romania niste magazinase care sa concureze cu Lidl. Misu Negritoiu e noul sef al ASF (Autoritatea pentru Supraveghere Financiara). In timpul sedintei solemne a Parlamentului pentru celebrarea a 10 ani de la intrarea in NATO (da, s-a sarbatorit si azi), unii alesi s-au jucat pe tableta si telefoane. Camera Deputatilor a adoptat tacit o initiativa prin care taxa radio TV e platita de abonatii ce vor serviciul. 

Pepe va lua 20.000 de euro de la Antena 1 ca sa prezinte o emisiune, daca te uiti la poze cu mancare ti se face foame, cartofii, painea si cerealele nu sunt asa bune, Andreea Marin a slabit mult, spanacul e bun. Nimeni nu stie sa faca cartofii la cuptor cum trebuie: ce curata, se taie in 2 sau in 4, se zgarie cu o furculita, se sareaza bine si se pun la cuptor pana se rumenesc. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu