miercuri, 30 aprilie 2014

30 aprilie 2014

David Cameron, premierul Marii Britanii, si Vladimir Putin au convenit ca actuala criza din Ucraina trebuie sa se termine doar intr-un mod pasnic. Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, spune ca singurul obiectiv al lui Putin e controlul asupra Ucrainei. Elicoptere militare ruse vor efectua exercitii militare la granitele tarilor baltice. Atac terorist intr-o gara din China, in timpul vizitei presedintelui tarii - 80 de raniti si 3 morti. A murit actorul Bob Hoskins. 

In muntii Fagaras se pot produce avalanse, cei de la Metrorex, care se ocupa cu metroul din Bucuresti au cumparat niste vagoane care sunt mai late decat sinele, echipe de politie care purtau masti (mascati) au intervenit in forta ca sa stranga 20 de caini despre care se credea ca au atacat un barbat, seful Politiei Rutieri, Lucian Dinita a fost demis, Traian Basescu spune ca cea mai mare problema in Romania este lipsa locurilor de munca pentru tineri, seful Cancelariei Prezidentiale, Cristian Diaconescu, a fost eliberat din functie de presedinte. 

Ar putea fi produsa in curand pastila care anuleaza foamea, 100 de gr de hamburger ingrasa mai mult decat 100 de gr de mici, e bine sa mancam usturoi. Roxana Ciuhulescu nu poate avea copii, tobosarul trupei Scorpions, James Kottak, a fost condamnat la o luna de inchisoare in Dubai, dupa ce a insultat islamul, cea mai grasa femeie din lume se casatoreste, Nicoleta Luciu a slabit. Nimeni nu stie sa faca mici - se ia carne de vita de la gat, se toaca, se fierbe o o zeama din oase de vaca cu maduva, care se scade bine, din 500 grame de oase la fiece kilogram de carne, se adauga, piper, cimbru, enibahar, coriandru, chimion, anis stelat, bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie si ulei, dupa care se freaca carnea cu mirodeniile timp de 30 minute, se pune la congelat, dupa care se scoate la decongelat si se freaca din nou, se ung cu usturoi si se prajesc pe jar iute, dar ei se formeaza cu cel putin trei ore inainte de a fi gatiti.

Poza zilei e facuta cu Amy Ippoliti care se relaxeaza cu un "diavol de mare". 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu