marți, 15 aprilie 2014

15 aprilie 2014

Poza zilei e facuta in Sandbanks, Dorset, Anglia, de fotograful Jonny Royale. 

Situatia e din ce in ce mai complicata in Ucraina, tara chiar e pe marginea unui razboi civil, lumea indeamna la pace, Rusia nu zice nimic, SUA si UE se gandesc la noi sanctiuni impotriva Rusiei, iar Rusia cere ONU sa condamne actiune militara desfasurata de Ucraina in estul tarii impotriva separatistilor rusi. Nimic nou despre avionul disparut, dar cautarile continua.

Victor Ponta vrea sa-si mute biroul la Ministerul Apararii pentru ca ii este frica de niste inscenari, dupa ce s-a spus ca seful CJ a facut trafic de influenta din biroul premierul, de fata cu un fost ministru al Apararii. Antonescu spune ca Ponta e instabil si ca ar trebui sa se linisteasca, la fel si Basescu. Basescu spune ca Ponta e un procuror ratat, iar Gabriela Firea o santajista. Ponta spune ca scutirea pe impozitul reinvestit va intra in vigoare din iunie si ca a semnat plangerea penala impotriva lui Basescu. Codul Insolventei a fost votat in Parlament, Victor Ciorbea a fost votat Avocat al Poporului. Octavian Murariu si-a dat demisia de la conducerea Comitetului Olimpic.

Madalina Ghenea s-a pozat goala in pat, mama Andreei Esca arata bine, gustarile sanatoase nu-s chiar asa de sanatoase, cozonacii si pasca se fac in Joia Mare, creierul "incetineste" dupa varsta de 24 de ani. Nimeni nu stie sa faca dulceata de visine: se curata visinele de samburi, se cantaresc, se pune aceeasi cantitate de zahar, se pune la fiert la foc mic, spuma care se fface se scoate, dupa ce nu se mai face spuma se pune o lingurita de sare de lamaie/kg de fructe, se lasa la racit, se pune in borcane.

Va ploua. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu