luni, 21 aprilie 2014

21 aprilie 2014

Poza zilei e facuta in Delta Okavang, Botswana.  

Situatia in Ucraina este critica in continuare, toata lumea se acuza. A fost o luare de ostatici in Rusia, dar totul s-a terminat cu bine. Robotul submarin ce cauta avionul disparut nu a gasit nimic. Alti patru memebri ai echipajului de pe ferryboat-ul scufundat au fost arestati. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii implineste astazi 88 de ani.

Patru oameni au murit in tara dupa ce au incercat sa traverseze niste cursuri de apa in timpul inundatiilor. 86 de sate au fost afectate de aceste inundatii,  248 de persoane au fost evacuate, cod rosu pe raurile din Teleorman. Stelian Tanase a ajuns la spital. Mai multe accidente rutiere cu raniti. Romanii plecati in statiuni de Paste au economist 10 milioane de RON din cauza vremii ploioase.

Treabuie sa avem o viata mai activa, Uma Thurman a rupt logodna, lui Cameron Diaz ii place sa imbatraneasca, a murit Rubin "Hurricane" Carter, boxerul care a stat 20 de ani in inchisoare, fiind nevinovat. Nimeni nu stie sa gateasca creveti: trebuie sa fie alesi cu atentie si foarte proaspeti, daca totusi ii cumparati congelati trebuie lasa se dezghete cum trebuie, neaparat trebuie condimentati, daca sunt in forma de C sunt perfect gatiti, daca stau drept sunt insuficient gatiti.

Vremea va fi instabila, saptamana va fi buna pentru toate zodiile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu