miercuri, 16 aprilie 2014

16 aprilie 2014

Lucrurile sunt, in continuare, complicate in Ucraina: Rusia spune ca din cauza cenzurii nu se afla situatia din Ucraina, 7 tari mediteraneene in cer Rusiei sa respecte ordinea internationala, Transnistria a cerut oficial alipirea la Rusia, liderul regiunii separatiste a spus ca UE trebuie sa recunoasca aceasta alipire daca vrea liniste si pace. NATO va consolida apararea aviatica, maritima si terestra din Europa de Est. Un ferryboat cu 476 de pasageri a naufragiat, 300 sunt dati disparuti. Nimic nou despre avionul disparut. 

Guvernul va aloca 260.000 de lei pentru participarea Romaniei la Eurovision. Cei de la ministerul Transporturilor au publicat un master plan al autostrazilor ce urmeaza a fi construite in tara, care era in contradictie cu ce anuntase ministrul Dan Sova (diferenta de 1400 km). A murit poeta Nina Cassian. 

Copiii Andreei Berecleanu se inteleg bine cu noul ei iubit, borsul e bun pentru sanatate, NASA crede ca a depistat o noua luna care se formeaza langa Saturn, arheologii cred ca au descoperit Sodoma, barbatii care devin parinti inainte de 25 de ani sunt mai depresivi. Brian Johnson, unul din solistii AC/DC e grav bolnav. Nimeni nu stie sa faca pasca cu ciocolata: faina, margarina, ou, zahar, praf de sare, se framanta 30 min, se lasa la dospit 1 ora, se intinde si se pune in forma de copt. 100 g ciocolata se topesc la baie de abur, se pune 100g margarina, 2 linguri cacao, 1 plic vanilie, se toarna 200 ml lapte si se amesteca, separat se bat 4 oua cu 2 linguri de zahar, apoi se toarna peste ciocolata. Peste aluatul din tava se pune o foaie de copt, peste ea fasole (ca sa isi pastreze forma), se lasa 5 minute, se scoate, se ia foia si fasolele, se toarna umplutura, se pune la cuptor 20 minute. 

Poza zilei e facuta in Gradina Zoologica din Hangzhoum China.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu