marți, 8 aprilie 2014

8 aprilie 2014

SUA ar putea modifica dispozitivul militar din Europa, din cauza actiunilor Rusiei, circa 60 de persoane sunt sechestrate de activisti prorusi in sediul unei instituţii din Lugansk, Ucraina, nimic nou despre avionul disparut, Statele Unite vor reactiona imediat daca Iranul reia purificarea uraniului.  Michael Schumacher da semne ca si-ar reveni.

In tara au fost perchezitii acasa la Radu Mazare, primarul Constantei, el a fost luat cu mascatii dintr-un restaurant din Herastrau, n-a apucat sa manance. Adrian Duicu, presedintele CJ Mehedinti, facea trafic de influenta din biroul lui Ponta, de fata cu fostul ministrul de Interne, Radu Stroe - care a fost exclus azi din PNL.Victor Viorel Ponta crede ca o sa fie presedintele tarii, Crin Antonescu a declarata ca va depunde o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta, pe care spera sa il dea jos. Exploatarea gazelor de sist la Pungesti ar putea incepe in 2-3 saptamani, potrivit unui oficial Chevron. Euro a scazut fata de leul romanesc.

Maria Dinulescu, actrita, nu are iubit in LA ca barbatii de acolo nu sunt fideli, Peaches Geldof a murit, busuiocul e bun pentru sanatate, cartoful romanesc e pe cale de disparitie, Maia Morgenstern divorteaza de cel de-al doilea sot, dieta mediteraneana e foarte buna pentru sanatate. Nimeni nu stie sa faca sos de caramel: se amesteca zaharul, apa si glucoza intr-o oala, se pune pe foc, se amesteca continuu pana cand zaharul se dizolva si siropul sa inceape sa fiarba, se lasa pana cand capata culoarea chihlimbarului intens, inchis la culoare. Se ia imediat oala de pe foc, se toarna incet smantana lichida incalzita, se amesteca pana cand se incorporeaza smantana, se pune sare si unt, se amesteca din nou, e valabil 3 zile.

Poza zilei e facuta la Targul de Design din Milano, Italia, pianul e conceput de Peugeot pentru firma Pleyel.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu