luni, 7 aprilie 2014

7 aprile 2014

Poza zilei e facuta in Sanna, Yemen, unde un barbat a adunat mai multi copii pe motocicleta lui si i-a dus la o vaccinare impotriva poliomielitei.

SUA cere Rusiei sa inceteze cu "destabilizarea" Ucrainei si ameninta cu noi sanctiuni, dar cum primele nu au fost de asa mare impact, nimeni nu prea ia in seama asta. Japonia e in alerta dupa ce mai multe avioane ruse s-au apropiat prea mult de spatiul aerian, un semnal ce ar putea proveni de la cutia neagra a avionului a fost receptat in sudul Oceanului Indian, dar, in continuare, nimeni nu confirma nimic. 

Mitica Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost retinut pentru spalare de bani, intr-un dosar privind drepturile de televizare a meciurilor din Liga I, cu un prejudiciu de 3 milioane de euro, avioane F-16, americane, vor veni in Romania pentru mai multe exercitii militare, Ponta se decide dupa 25 mai (data alegerilor europarlamentare) daca va candida la prezidentiale, 

Telina e buna pentru sanatate, la fel si ouale, Daniela Crudu e anorexica, Andra arata bine si in realitate, Andreea Esca nu tine diete, daca mananci broccoli si branza nu iti mai vine sa fumezi, Cristian Boureanu divorteaza de Valentina Pelinel, daca nu te stresezii, viata e mai frumoasa. Nimeni nu stie sa faca negrese: 300 g nutella, 2 oua, 10 linguri faina, se amesteca toate, se toarna intr-o tava si se pune la cuptor timp de 30 de minute. 

Vremea va fi in contnuare de primavara. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu