sâmbătă, 12 aprilie 2014

12 aprilie 2014

Poza zilei e facuta la festivalul de primavara "Ideal of Beauty " din orasul rus Krasnoyarsk. 

Rusia denunta prezenta navelor NATO in Marea Neagra, nimic nou despre avionul disparut, Google recunoaste anexarea Crimeii, dar doar pentru rusi. Protestele pro-Rusia continua la Donetk, au fost raportate focuri de arma. Barack si Michelle Obama au castigat anul trecut aproximativ 346.000 de euro. 12 oameni au murit in mai multe explozii in India.

Elena Udrea spune ca e bine ca din cauza orgoliului lui Klaus Iohannis s-a dezbinat USL-ul, Elena Udrea a confundat PSL-ul cu PMP-ul in discursul de lansare a lansare a candidatilor in PE, asiguratorii vor o baza comuna pentru evitarea fraudelor pe segmentul CASCO. Un accident rutier grav in Sibiu cu trei victime, un sofer analfabet din Mures a incercat sa mituiasca un politist cu 2000 de lei.

Nucile si migdalele iti albesc dintii, morcovii sunt buni pentru sanatate, 1.5 milioane de romani isi sarbatoresc onomastica, kiwi iti pot salva viata, Carmen Bruma arata bine. Nimeni nu stie sa faca clatite americane: se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat pana cand se fac spuma, laptele se combina cu uleiul si se toarna peste galbenusuri, se pune sare, faina, praf de copt si bicarbonat, dupa ce s-au amestecat se adauga albusurile, intr-o tigaie incinsa se pun la prajit, nu trebuie niciodata intoarse de mai multe ori. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu