marți, 22 aprilie 2014

22 aprilie 2014

SUA trimit 600 de soldati in Polonia si in tarile baltice, Rusia spune ca e pregatita sa accepte noi sanctiuni, un avion militar ucrainean a fost atins de proiectile de artilerie lansate de militiii separatiste proruse. Avionul disparut ar fi putut ateriza undeva, pentru ca acolo unde s-au facut cautarile nu e nimic. Un barbat a eliberat baietelul pe care l-a rapit pentru ca ala micu' canta numai imnuri religioase.

Nici un tren nu va circula miercuri intre 7 si 9, angajatii fac greva, presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu, ramane in arest, Nina Iliescu, sotia lui Ion Iliescu a fost operata de colecist. Victor Ponta s-au dus sa viziteze zonele inundate, s-au cam facut de rusine ca au stat intr-o barca trasa de 6 pompieri, cand apa era pana jumatea gambei. Multe accidente rutiere. Senatorii Romaniei au fost astazi la serviciu ca sa isi voteze o vacanta de o luna. Unica rezervatie de bujori de stepa din Europa (din Zau de Campie, judetul Mures) e in pericol din cauza gandacului paros.

Ar trebui sa mancam mai multi castraveti, Roxana Vanceas-a facut instructor de Kangoo Jump, daca bei 3 litri de bere pe zi nu patesti nimic, dar mai bine sa nu incerci. Lactatele sunt bune pentru sanatate. Nimeni nu stie sa faca snitele: faca se foloseste carne de porc sau vita nu trebuie sa fie mai gros de 8 mm, iar daca e de pui sau de curcan mai gros de 1 cm, carnea trebuie batuta, dar nu prea mult, in pesmet sau faine se pun si condimente, ca sa se prajeasca mai bine trebuie indepartat surplusul si prajite in unt.  

Poza zilei e facuta in California, SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu