miercuri, 23 aprilie 2014

23 aprilie 2014

Gazprom avertizeaza Ucraina ca ar putea opri gazul, un obiect care ar apartine avionului disparut ar fi fost gasit pe o plaja din Australia, dar nimeni nu confirma nimic. Rusia insista ca armata ucraineana sa se retraga din estul Ucrainei, ministrul rus de Externe ameninta cu un razboi ca-n Georgia, ala din 2008.

Cod portocaliu de inundatii in 8 judete din sudul tarii, deputatul Florin Popescu (Partidul Miscarea Populara) este cercetat de DNA pentru fapte de coruptie. Premierul i-ar fi spus "fa, Doina, aveai chef de inundatii" ministrului Apelor, Doina Pana, asta cand era intr-o barca trasa de pompieri si a mai fost si filmat, dar el si ea spun ca nu a fost asa. A fost adoptata scutirea de impozit la profitul reinvestit, bugetul ministerului Mediului a fost majorat cu 53 de milioane de lei, ca urmare a inundatiilor. Multe accidente rutiere.

Vitamina B3 ar fi ajuns pe Terra prin intermediul meteoritilor, ar trebui sa mancam mai multa varza creata, sfarsitul lumii ar putea veni saptamana viitoare, Bianca Dragusanu a plecat in Turcia cu Victor Slav, barbatii nu inteleg femeile. Nimeni nu stie sa bea vin: se alege vinul potrivit - aici depinde de gust, pana la urma. Daca e alb trebuie sa fie mai rece decat cel rosu, dar nu foarte rece, undeva la 12 grade, iar cele mai reci trebuie sa ajunga la 7 grade. Cand se deface sticla, la scoaterea dopului nu trebuie sa se faca zgomot, nu se pune mult in pahare ca sa nu se incalzeasca.

In poza zilei vedem cum o sectiune a vasului Leona, care fusese dezmembrat, se prabuseste in Bangladesh, in cel mai mare loc din lume unde se face acest lucru.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu