vineri, 18 aprilie 2014

18 aprilie 2014

Ieri noapte a murit Gabriel Garcia Marquez. Manifestantii pro-rusi din Ucraina nu sunt de acord cu acordul semnat ieri la Geneva si cer demisia Guvernului de la Kiev, Kievul promite un fel de autonomie pentru regiunile separatiste. Capitanul vasului care s-a scufundat ieri a fost arestat, nu au mai fost gasiti supravietuitori, cutremur de 7.5 grade in Mexic, deocamdata nu au fost raportate victime. Atac asupra unei baze ONU din Sudan, soldat cu 58 de morti si 100 de raniti. Rusia va reinarma insulele Kurile, din Oceanul Pacific

Radu Mazare va fi cercetat in libertate si pana a aflat asta a dansat pentru ca una din cartile lui preferate este "Zorba Grecul", directorul SRI, George Maior, a fost distins de catre presedintele Republicii Franceze, Francois Hollande, cu Ordinul Legiunii de Onoare in grad de Cavaler, echipe mixte, de la Ministerul Mediului, Garda de Mediu, Politia Locale si Jandarmeria, vor patrula in zonele amenajate pentru activitati de picnic si in zonele neamenajate, dar cunoscute ca zone de picnic, urmarirea pentru santaj, in urma plangerii Gabrielei Firea a fost intrerupta pentru ca Traian Basescu are imunitate (inca).
E bine sa economisesti cat esti tanar ca sa ai bani la batranete, Florin Zamfirescu a fost concediat cu trei luni inainte de pensionare de la Teatrul Odeon, NASA a descoperit prima planeta in afara sistemului nostru solar care ar putea sustine viata, fetita lui Teo Trandafir i-a facut oua rosii. Nimeni nu stie sa vopseasca ouale: inainte oualele se spala cu apa si detergent, se clatesc foarte bine, intr-o oala mare se pune apa cu sare la fiert, se pun ouale, se lasa la fiert la foc mic, in niste borcane de 800 de grame se pune apa clocotita, otet si vopseaua de oua, se pun si oualele (dupa ce au fiert), se lasa 5 minute, iar dupa ce sunt gata se scot la racit,dupa care se sterg cu un prosop inmuiat in ulei. 

Vine Pastele: vreme va fi cam rece, dar toate zodiile vor avea Sarbatori Fericite.

Poza zilei e facuta la South East Asia Aquarium of Resorts World Sentosa din Singapore.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu