joi, 17 aprilie 2014

17 aprilie 2014

Reprezentantii Ucrainei, Rusiei, UE si Statelor Unite au ajuns la un acord pentru detensionarea situatiei din Ucraina, in primul rand prin pentru dezarmarea "grupurilor ilegale" (militantii pro-rusi), asya dupa ce Putin spunea dimineata ca spera ca nu va trebui sa intre cu armata in Ucraina ca sa linisteasca apele. Tot Putin l-a acuzat pe secretarul general al NATO ca i-a inregistrat o convorbire telefonica. Ucraina a interzis intrarea in tara a barbatilor rusi cu varsta intre 16 si 60 de ani. Republica Moldova, Georgia si Ucraina au dreptul de a adera la UE. Nimic nou despre avionul disparut si nici despre cei 300 de oameni de pe ferryboat-ul scufundat ieri.

De astazi, in Brasov circula primul autobuz electric, Victor Ponta a zburat cu un avion F-16 si i-a spus lui Yoggi (pilotul) ca i-ar placea o asemenea slujba. Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astaratoae a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, Radu Mazare s-a dus sa se spovedeasca (la preot, nu la procurori).

Mila Kunis si Ashton Kutcher vor avea o fetita, Jose Feliciano a murit, barbatii incep sa semene cu tatal lor pe la varsta de 38 de ani, Nicoleta Luciu tot lesina pe la emisiuni. Nimeni nu stie sa faca cozonac: se incalzesc 500 ml de lapte gras, se lasa la racit, se face caldura in bucatarie, drojdia se topeste cu o lingurita de zahar + 2 linguri de faina + alte 2-3 de lapte, se lasa la crescut in mijlocul a 1 kg faina, cand si-a dublat volumul se pune laptele si 5 galbenusuri frecate, se framanta 40 de min, iar din cand in cand inmuiem mainile in 250 g de unt topit si lasat la racit, se imparte aluatul in patru, se intinde fiecare bucata cu mana pe masa unsa cu ulei. Pentru umplutura se sfarama 500g de nuci, se adauga 4 linguri de cacao, 5 de zahar, 3 de lapte praf si se amesteca dupa care se toarna putin lapte cald. Se fac patru suluri (umplutura cu aluat) se impletesc doua cate doua, se pun in tava (tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei). Se unge cu galbenus de ou amestecat cu o lingura de lapte si presarat cu zahar. Se lasa la crescut pana cand isi dubleaza volumul, se pun la cuptor pentru 50 de minute (dupa al meu cuptor).

Va mai fi frig pana duminica.

Poza zilei e facuta in Tokyo, Japonia, cu membrii clubului Tokyo Zentai, care poarta costumele astea pentru ca asa cauta ei eliberarea: prin purificarea completa a corpului, iar costumele ii ajuta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu