joi, 10 aprilie 2014

10 aprilie 2014

Vladimir Putin avertizeaza 18 tari, printre care si Romania, cu privire la criza ucraineana, blocarea de catre Rusia a importurilor din Ucraina ar putea distruge economia tarii, Grecia a intrat din nou pe piata obligatiunilor si a fost bine, e un semnal ca tara iese din criza, nimic nou despre avionul disparut.

Ponta in continuare crede in refacerea USL, Silviu Bian, fostul presedinte al ANOFM a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare, Radu Mazare va fi cercetat in libertate, sub control judiciar, el se bucura pentru ca "gagicile au voie sa intre". Romanii sunt pasionati de pariuri si de cumparaturi online, va fi o eclipsa totala de luna pe 15 aprilie, dar nu se vede din Romania, a fost un cutremur in Vrancea. Dan Radu Rusanu, fostul sef ASF, ramane in arest. 

Cardul lui Mihai Gainusa a fost clonat si el a ramas fara bani (nu scoateti bani de la bancomatele din aeroporturile din Bulgaria). Persoanele religioase sunt mai satisfacute de viata intima pe care o au, Nicoleta Luciu a slabit si nu mai are bube, loboda e buna pentru sanatate. Nimeni nu stie sa faca magiun: 6 kilograme de prune, curatate de samburi, se dau prin masina de tocat carne, se pun 6 linguri de otet, se lasa peste noapte, apoi se pun la fiert 11-12 ore, se amesteca des. 

Va mai fi rece cateva zile. 

Poza zilei e de la un experiment al fotografului Magne Klann si al lui Lars Aurtrade. Ce doi produc un reality show care filmeaza niste pasari. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu