duminică, 6 aprilie 2014

6 aprilie 2014

Poza zilei e facuta in Trafalgar Square, Londra, unde a fost o bataie de perne.

Manifestanti prorusi ataca cladirile guvernamentale din estul Ucrainei, alegeri in Ungaria pentru un nou Parlament, fraude la alegerile din Afganistan, reclamate de cei trei candidati favoriti, Netanyahu ii ameninta pe palestinieni cu represalii "unilatarele", nimic nou despre avionul disparut, Angela Merkel ameninta Rusia cu sanctiuni economice. 

Nimeni nu a ghicit numerele la LOTO, proteste fata de exploatarea gazelor de sist in mai multe orase din tara, PDL Bucuresti vrea sa stranga semnaturi pentru demiterea lui Sorin Oprescu, mai multe accidente rutiere in tara si un incendiu mare la Constanta, soldat cu 3 victime. 

Anna Lesko a postat o imagine emotionanta cu copilasul ei, crizele de furie nu sunt bune, trebuie sa fim mai calmi, a murit scriitorul Peter Matthiessen, Corina Caragea nu s-a mai tuns de 14 ani, pepenele este bun pentru sanatate, nesul nu prea. Google a fost amendat in Italia pentru masinile Google Street View. Nimeni nu stie sa faca clatite: faina, de trei ori mai mult lapte, oua, coji rase de lamaie, vanilie, se prajesc cam 45 de secunde pe o parte. 

Se incalzeste si saptamana va fi buna pentru toate zodiile. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu