luni, 28 aprilie 2014

28 aprilie 2014

Poza zilei e cu trei tineri palestinieni isi arata talentele la parkour in tabara de refugiati Shati in Gaza City.

Confruntari intre separatisti si manifestantii proeuropeni la Donetk, orasul Kostiantinivka a fost ocupat de prorusi, astfel sunt 13 orase ocupate in estul tarii, primarul (prorus) al orasului Harkov, a fost impuscat si e grav ranit. Rusia considera "iresponsabila" trimiterea observatorilor OSCE in estul Ucrainei. Comisia electorala a confirmat victoria lui Viktor Orban in alegerile legislative din Ungaria, Spania vrea sa gaseasca mormantul lui Miguel de Cervantes, SUA cere anularea pedepselor cu moartea din Egipt.

170 de kilograme de carne alterata, confiscate dintr-o retea de supermarketuri, in Vaslui, PSD crede ca Ponta e cel mai bun candidat la alegerile prezidentiale din toamna, Ponta s-a intalnit cu Patriarhul Daniel. CFR introduce trenuri suplimentare de 1 mai, pe litoral sunt asteptati 30.000 de turist. La Spitalul de Arsi se faceau operatii estetic, medicii luau cateva mii de euro, Casa de Asigurari de Sanatatea deconta si ea cam 5000 de lei/pe operatie. 

Migdalele sunt bune pentru inima, orezul pentru silueta, daca mananci drojdie uscata inainte sa bei nu o sa te mai imbeti, ar trebui sa consumam mai multe fibre. Baba Vanga a prezis ca 2014 va fi un an greu, Apple castiga 1.997 de dolari/secunda, Samsung -1.540 dolari, tot pe secunda, Google - 658, Facebook "doar" 81 de dolari, tot pe secunda. Mircea Badea se cearta cu Oreste. Romania e prima in lume in topul disponibilitatii WiFi gratuit in hoteluri. George Clooney se casatoreste. Nimeni nu stie sa faca chipsuri: se aleg doar cartofi ovali, fara denivelari, se curata si se spala bine, se taie felii foarte subtiri cu un cutit foarte ascutit, se usuca bine pe prosoape de hartie, se pun in ulei cand acesta e incins la 90 de grade, se creste temperatura pana la 180 grade, se prajesc pana sunt aramii. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu