sâmbătă, 26 aprilie 2014

26 aprilie 2014

Poza zilei e cu niste delfini care sar fericiti in fata unui vas german ce transporta containere.

Un referendum privind "declaratia de independenta" a regiunii Donetk, in estul Ucrainei, va avea loc pe 11 mai, a anuntat un lider autoproclamat al regiuni, avioane rusesti incalca in mod constant spatiul aerian al Ucrainei, mai multi membri OSCE au fost retinuti in Ucraina, Rusia spune ca va face tot ce-i sta in putina sa ii elibereze. Ponta sper ca in 2019, cand Romania va avea presedintia U, REpublica MOldova va sta la masa ca si membru, 

Cos portocaliu de inundatii pe raul Jiu, Moody’s (agentia de evaluare financiara) a imbunatatit perspectiva ratingului Romaniei de la negativa la stabila, politicienii tot fac declaratii privind alegerile europarlamentare. 

Mariah Carey cheltuie o multime de bani ca sa isi intretina cainii, rasul imbunatateste memoria, daca bei putin mai multa cafea se reduce riscul de a face diabet. Nimeni nu stie sa desfaca o sticla de vin fara tirbuson: se ie sticla, se pune intre genunchi cu fata in jos, se bate cu un pantof cu talpa tare, pana iese dopul sau: se ia un holsurub, se baga in dop, se scoate si, in cele din urma: cu coada unei linguri se impinge dopul in sticla. 

Toate zodiile vor avea zile bunisoare. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu