joi, 24 aprilie 2014

24 aprilie 2014

Poza zilei e facut de astronautul american Rick Mastracchio, pe orbita Terrei. 

Israelul a decis suspendarea negocierilor cu palestinienii. Situatia in Ucraina escaladeaza: armata a intrat in mai multe orase ocupate de separatistii rusi, 5 morti. UE recunoaste dreptul Ucrainei de a se apara, dar spune ca situatia trebuie detensionata. Grecia cere o noua stergere a datoriei, nimic nou despre avionul disparut.

Cod portocaliu de inundatii in noua judete din sudul tarii, campania electorala pentru europarlamentare incepe vineri, George Copos, cercetat in dosarul Loteria I a plans la tribunal, o femeie a murit dupa ce ambulanta nu a ajuns la ea pentru ca a fost trimisa de STS la aceeasi adresa, din alt oras (sau cel putin asa sustin cei de la ambulanta). Carrefour a iesit din insolventa. Seful CJ Bihor, Alexandru Kiss, e cercetat pentru abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Beyonce  e printre cei mai influenti oameni din lume, Pink a pozat goala, Lenny Kravitz va scoate un nou album, a fost ziua Elenei Basescu, nu e bine deloc sa mancam dulciuri si prajeli. Nimeni nu stie cand apa e clocotita si nu fiarta: cand din apa se desprinde o bula de aer la 1-2 secunde, apa este fiarta; cand bulele sunt mai dese, inseamna ca apa a inceput sa dea deja in clocot. Diferenta poate compromite in intregime reteta.

Vremea va fi de primavara. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu