duminică, 13 aprilie 2014

13 aprilie 2014

Poza zilei e cu doi piloti militari din Israel, care se uita la noile avioane din dotarea armatei, model Super Hercules C-130J, la baza Nevatimm, de langa Beersheba, sudul Israelului. 

Zi cu ghinion: Conflict armat (in tot estul Ucrainei) intre militantii pro-rusi si fortele speciale din Ucraina, victime de ambele parti. Toata lumea se panicheazam situatia e serioasa. Doua nave de razboi vor ajunge in Marea Neagra, un avion rus de recunoastere a fost interceptat de mai multe avioane turce. Incendiu imens in Chile: 16 morti si 100 de raniti. Rusia vrea o intalnire ONU pe tema conflictului din Ucraina. 
In tara, nu s-au intamplat prea multe, acum e mai important contextul international. Basescu spune ca Rusia a ratat o ocazie de a avea o relatie buna cu Romania, Republica Moldova se bazeaza pe ajutorul UE, in special pe cel al Romaniei, daca Rusia decide intreruperea gazelor. 

Renault a produs Duster-ul cu numarul 1 milion, Romania e in topul tarilor care folosesc terapii alternative. Trebuie sa mancam mai multe fructe, legume si peste. Nimeni nu stie sa faca dulceata de cirese amare: Ciresele se spala, se scot samburii, cu grija sa nu risipim sucul, se lasa intr-un castron cu zahar, pana a doua zi dimineata, se pune vasul la fiert, la foc mic, pana se incheaga siropul, se pune sarea de lamaie, se mai dau cateva clocote, se pun in borcane. 

Saptamana viitoare vremea este tot de primavara, iar toate zodiile vor avea parte si de lucruri bune. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu