vineri, 25 aprilie 2014

25 aprilie 2014

Poza zilei e facuta in Singapore si sa va creati un weekend de vis!

Situatia din Ucraina a degenerat, armata ucraineana intervine in forta, Moscova someaza Kievul sa nu mai faca nimic, toata lumea e cu ochii pe ei. Un avion cu pasageri din Norvegia a aterizat de urgenta in Suedia dupa o alerta cu bomba, un altul a aterizat in Indonezia dupa o deturnare. Nimic nou despre avionul disparut. 

Din nou, proteste la Pungesti, Vaslui. Scriitoarea Mioara Cremene a murit, mana dreapta a lui Radu Mazare, omul de afaceri Sorin Strutinsky, a disparut. A inceput campania electorala pentru europarlamentare, Traian Basescu a dat declaratii despre asta. Accidente si crime in tara. 

A murit cel mai batran barbat din lume, aspirina reduce cancerul cu 50%. Un tanar a murit dupa ce statuia lui Papa Ioan Paul al II-lea a cazut pe el. Ceapa e sanatoasa. Nimeni nu stie sa faca pufuleti: 2 cani de malai se amesteca cu jumate de cana de ulei, 2 linguri de sare si cu 1 cana de apa minerala cu un mixer, la cea mai mare viteza pana e o pasta omogena, se tapeteaza o tava cu faina si se pun in forma de pufuleti, se dau la cuptor pentru 30 min. 

Vremea va fi frumoasa in weekend. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu