miercuri, 9 aprilie 2014

9 aprilie 2014

NATO zice ca nu vrea sa mute mai multe trupe aproape de granita cu Rusia, Silvio Berlusconi ar putea ispasi pedeapsa pentru frauda fiscala lucrand intr-un azil de batrani, Putin cere Guvernului rus sa se pregateasca pentru inlocuirea importurilor din Ucraina, un baiat si-a injunghiat 20 de colegi in Pennsylvania, avionul disparut e cautat in continuare in Oceanul Indian. Cercetatorii britanici au reusit sa creasca un organ imunitar complet functional (timusul) intr-un animal. 

Zgonea spune ca Antonescu l-ar pune pe Basescu premier, daca castiga alegerile prezidentiale, Elena Udrea s-a enervat ca Ponta a fost intampinat cu onoruri militare la bilantul MAI (unde se visa presedinte), mai multe accidente rutiere, in Romania toti cei care au cartela pre-pay vor trebui sa isi inregistreze cartelele pre-pay cu buletinul, iar cei care le vor cumpara o vor putea face doar cu un act de identitate.

Casa lui Radu Mazare e frumusica, Rita Muresan a slabit, rosiile tuguiate nu sunt bune, chimenul e bun, gogosile cu ciocoalata te obosesc, cel mai mare cires din Europa e in Romania, femeia care avea 50 de orgasme pe zi se simte mai bine dupa ce a fost descoperit un tratament care functioneaza pentru boala ei. Nimeni nu stie sa faca budinca: 2 cani lapte se incalzesc pana fac bulbuci, se pune jumate de lingura de zahar, trei de amidon de porumb, se lasa pe foc pana se ingroasa, dar nu trebuie se fierba, se pune extrat de orice aroma doriti si unt. 

Se raceste. 

Poza zilei e facuta in Borden, Australia, unde a fost o furtuna cu fulgere.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu