joi, 3 aprilie 2014

03 aprilie 2014

 Poza zilei e facuta in Rabat, capitala Marocului, unde a plouat mult. 

Regina Elizabeth s-a intalnit cu Papa Francisc, si-au facut cadouri, BCE mentine politica monetara de 0.25%, avionul disparut nu a fost gasit, dar apar tot felul de teorii dubioase, cutremur in Panama si in Vrancea


Traian Basescu a spus ca Romania sta bine, primarul Bacaului, Romeo Stavarache, va fi judecat intr-un dosar legat de repartizarea unei locuinte, Valeriu Zgonea spune voalat ca va ignora scrisorile lui Basescu, Gabriela Firea a donat 61.342 RON PSD-ului, in timp ce seful CJ Mehedinti, ala de  a fost retinut, isi dadea toata averea pe cotizatia PSD (36.000 lei, in 2013), mai pastra doar 400 de lei pe luna pentru cheltuilile familiei. Dan Diaconescu a vandut imobile de 1.7 milioane de euro, in 2013, dar in declaratiile lui de avere e haos. Precipitatii cu praf saharian se vor produce maine si sambata in tara.

Piperul e bun pentru sanatate, la fel ca semintele de dovleac, jogging nu-o chiar asa de bun, trebuie sa fim mai relaxati si sa mancam mai multe clatite, fata lui Madalin Voicu e frumoasa, fostul iubit al Oanei Zavoranu e asaltat de admiratoare, Andreea Esca pune poze cu decolteul ei pe net, laptele nu-i chiar asa bun. Nimeni nu stie sa faca salata: se alege un aliment de baza, se adauga alimente crocante si unele care contin niste proteine, se adauga niste seminte si se foloseste un dressing potrivit.

Vin ploile.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu