vineri, 4 aprilie 2014

4 aprilie 2014

Poza zilei e facuta in Queen Elizabeth Olympic Par, Londra, unde niste copii s-au jucat. 

Rusia a scumpit din nou gazele pentru Ucraina, va mai dura pana va fi gasita cutia neagra a avionului (asta daca e cautata unde trebuie),  Bulgaria scoate South Stream de sub incidenta legislatiei UE, prin schimbarea statutului conducte, Kiev-ul spune ca Rusia a mutat mii de soldati la frontiera cu Transnistria, McDonald's inchide restaurantele din Crimeea. Gabriel Garcia Marquez a fost internat de urgenta in Mexic.

Rusia avertizeaza Romania cu privire la declaratiile lui Traian Basescu, care sunt prea anti-ruse, Ministerul Afacerilor Externe din Romania se declara suprins de atitudinea asta si spune ca Rusia are tendinta de a transfera criza din Crimeea in relatiile bilaterale (bun raspuns). Se tot vorbeste de autostrazile ce vor fi construite, nu se construieste nimic, Ponta ar vrea sa se construiasca Mercedes in Romania, nu doar cutiile de viteza, Ponta a postat pe Facebook ca s-ar retrage din politica in noiembrie sa stea mai mult cu familia (nu prea il crede nimeni), BCR, BRD, Raiffeisen si UniCredit Tiriac Bank infiinteaza primul patronat de profil din Romania. Se ieftineste benzina si motorina.

Iaurtul e bun pentru sanatate si frumusete, Andreea Balan si Keo s-au despartit din cauza ei, lumina matinala te ajuta sa slabesti, fostul sot al Mihaelei Radulescu plateste 180.000 de euro pe an ca ea sa stea la Monaco. Nimeni nu stie sa gateasca broccoli: pune in apa clocotita foarte putin (5 minute) se adauga lamaie si ustoroi, se serveste cu unt.

Vremea va fi urata in weekend. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu