vineri, 11 aprilie 2014

11 aprilie 2014

Un distrugator american si o nava franceza se afla in Marea Neagra, probabil pentru exercitii militare. NATO spune ca trebuie sa protejeze statele din Europa de Est, SUA a spus ca vrea sa lupte impotriva coruptiei din aceste state. Rusia a spus ca nu il va extrada pe Viktor Ianukovici, fostul presedinte al Ucrainei. Nimic nou despre avionul disparut, un cutremur puternic in Nicaragua. 

Crin Antonescu spune ca el l-a adus pe Ponta la putere si tot el il va da jos de la putere. Cel mai probabil, Victor Viorel Ponta va candida la prezidentiale, seful CJ Prahova, Mircea Cosma, si fiul sau, deputatul Vlad Cosma au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, gunoierii din Craiova vor purta camasa si cravata. Victor Ciorbea renunta la functia de la Autoritatea pentru Supraveghere Financiara (ASF) si va candida la functia de Avocat al Poporului. 

Romania va participa la Eurovision 2014, salata de varza e buna pentru sanatate, nu e bine sa te dai cu pasta de dinti pe fata, Andra si Catalin Maruta nu vor divorta, Dan Negru a facut-o pe Elena Gheorghe sa planga. Nimeni nu stie sa gateasca gratar de vita: se taie carnea la dimensiuni medii, se da cu sare si condimente, dupa ce se pune pe gratar ori o intoarceti odata la 3 minute, ori o singura data, cu 2 minute inainte sa fie gata se pune unt. 

Vreme va fi rece, se incalzeste de luni. 

Poza zilei e facuta de Chris Bellamy, la 16 minute dupa ce a facut-o norul s-a transformat in doua tornade care au facut distrugeri de 67 milioane de dolari. Sa aveti un weekend extraordinar. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu