sâmbătă, 22 martie 2014

22 martie 2014

Presedintele chinez face primul tur european, a inceput cu Olanda, langa Australia au mai fost gasite noi posibile fragmente din avionul disparut, dar nimeni nu confirma nimic. Combatanti prorusi au atacat doua baze militare ucrainen, in Crimeea. Mii de oameni au manifestat la Donetk, cerand revenirea la putere a lui Viktor Ianukovici, fostul presedinte ucrainean. Michael Schumacher nu si-a mai revenit din coma. Coreea de Nord a lansat 30 de rachete cu raza scurta de actiune.

In tara, nava militara americana USS Truxtun, care a facut exercitii in Marea Neagra a plecat. 1000 de persoane au participat in Bucuresti la un mars pentru sustinerea adoptiilor. Crin Antonescu a spus ca pe durata vietii lui nu se va reface USL-ul. Mii de oameni au participat la Cluj la un miting PDL. A murit actorul Traian Buzoianu. 

Servetelele demachiante dauneaza tenului, femeile casatorite au mai putine sanse sa moara de boli de inima, daca mananci orez reincalzit poti avea tulburari digestive, Microsoft opreste suportul pentru XP pe 8 aprilie. Nimeni nu stie sa faca chiftele: se pune mai multa sare, ierburi aromatice, compozitia se amesteca cu mana, mai putine oua, se modeleaza cu palmele ude si se prajesc mai mult.

De saptamana viitoare se mai raceste. 

In imagine, un fermier indian care se relaxeaza (Noah Seelam/AFP/Getty Images).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu