luni, 17 martie 2014

17 martie 2014

Nimeni nu e de acord cu alipirea Crimeii la Rusia, dar nu se fac multe in privinta, doar SUA au anuntat niste sanctiuni. Avionul disparut nu a fosy gasit, dar s-a stabilit ca nu e un accident, e o actiune deliberata. Coreea de Nord a lansat zece rachete cu raza scurta de actiune. Doua cutremure de 7 grade au avut loc in Chile. Planeta Mercur se micsoreaza, gheata din Groenlanda se topeste rapid.

In tara, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, Romania nu recunoaste referendumul din Crimeea, Basescu a spus ca Antonescu e mai destept decat crede lumea. 85% din colegii tai isi cauta un alt loc de munca, Basescu a spus voalat ca nu il gratiaza pe Becali. Ponta isi doreste in continuare refacerea USL.

Fiica lui Madalin Ionescu e frumoasa (la fel si a Andreei Marin si a Iuliei Timosenko), fiica cea mare a lui Becali are dosar penal pentru ca a lovit un om beat care merge pe mijlocul drumului, fiica lui Mihai Stoica a plans la tribunal. Nimeni nu stie sa faca orez (nu se pune apa rece peste el, se fierbe nici prea mult, nici prea putin, la foc mediu, dar nu impreuna cu legume si nici intr-o cratita prea mare). Nicoleta Luciu se ingrasa, Stefan Banica lua un munte de bani de la Dansez pentru tine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu