joi, 27 martie 2014

27 martie 2014

Poza zilei e facuta de Jody Smith, care vrea sa ne demonstreze ca mereu suntem priviti de ceva

Alte 300 de obiecte care ar putea apartine avionului disparut au fost depistate in Oceanul Indian, dar nimeni nu spune nimic sigur. Un suedez a gasit un sobolan urias in apartamentul lui, Putin i-a facut cadou fostei lui profesoare de limba germana un apartament in Tel Aviv, se zvoneste ca Rusia ar vrea sa atace Ucraina, Iulia Timosenko va candida la alegerile prezidentiale din aceasta tara. Turcia blocheaz aaccesul la YouTube, Papa s-a intalnit cu Barack Obama.

Georgica Cornu, care a facut multi bani din contractele cu statul pentru diferite asfaltari e cercetat de DNA, fiind suspect ca a facut evaziune fiscala. Intelectualii se bat pentru drepturile de autor aferente operelor lui Emil Cioran, a murit fotbalistul Augustin Pax Deleanu. Catedrala Mantuirii Neamului costa o multime de bani. Wizz Air lanseaza noi rute catre Doncaster Sheffield, Malaga, Malmo si Malta. Toti banii din fondul de rezerca a statului se vor duce la organizarea alegerilor parlamentare si locale partiale si europarlamentare. Directorul general al Agentiei de Cadastru a demisionat, dupa transferul institutiei la Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, condus de Liviu Dragnea.

Aloe vera este foarte buna pentru sanatate, scrisul intensiv de mesaje pe telefon dauneaza, fumatorii ar trebui sa manance leurda, Andreea Marin castiga o suma uimitoara la TVR, se vehiculeaza 16.000 de euro pe saptamana, dar asta ar putea fi pentru intreaga productie. Astronomii au identificat primul asteroid cu inele. McDonald's a lansat un meniu "high-end" in Elvetia. Chris Martin si Gwyneth Paltrow divorteaza din cauza stilului ei de viata. Nimeni nu stie sa faca iahnie: se lasa fasolele o zi in apa, ceapa si morcovul taiat marunt se calesc, se pun 2 l de apa, cimbru, boia dulce, foi de dafin si fasolele, se lasa la fiert 2 ore, se paseasa, se pune marar tocat marunt.

Toate zodiile vor sta binisor cu banii in luna aprilie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu