marți, 25 martie 2014

25 martie 2014

Un posibil caz de Ebola depistat in Canada, va mai dura pana se gasesc resturi ale avionului disparut in Malaezia. Iulia Timosenko l-ar impusca pe Putin, Rusia a fost exclusa din G8. Un diplomat occidental a fost rapit la Sanaa. 200 de oameni sunt disparuti dupa o alunecare de teren in statul Washington. 

In tara, s-a adoptat tacit un proiect care trece STS (Serviciul de Telecomunicatii Speciale) trece in subordinea Ministerului Afacerilor Interne, soacra ministrului Daniel Constantin (si lider PC) e urmarita penal intr-un dosar de luare de mita. Obi (retailer bricolaj) pleaca din Romania, Comisia de la Venetia a declarat ca modificarea Constitutiei Romaniei trebuie imbunatatita. Catalina Ponor (gimnasta) se casatoreste. Un barbat beat a sunat la 112 dupa ce s-a ratacit intr-o padure. Sute de oameni l-au cautat, l-a gasit un padurar. 

Ciupercile shiitake previn cancerul, o gramada de lucruri din casa iti provoaca alergii, Andra si Catalin Maruta castiga 75000 de euro pe luna (intr-o luna buna), capsunile, prazul, sparanghelul, rucola, anghinarea si mararul sunt bune pentru tine. Printul Harry e cu iubita, intr-o vacanta de lux in Kazakhstan, nimeni nu stie sa faca cartofi prajiti: se aleg aia albi, se spala, curata, se taie cat mai egal cu putina, nu grosi, nu subtiri; uleiul trebuie sa ii acopere si sa fie incins cand ii pui, nu trebuie sa fie inghesuiti.

Vin ploile. 

Poza zilei e facuta in Berdichev, Ucraina. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu