vineri, 21 martie 2014

21 martie 2014

SUA va face exercitii militare in Polonia, rusii rad de sanctiunile impuse, Ucraina a semnat un acord de asociere cu UE. Oficialii afirma ca, cel mai probabil, obiectele gasite langa Australia fac parte din avionul disparut.Visa si MasterCard au oprit serviciile pentru clientii bancilor rusesti, fara preaviz.Trupe militare ruse au facut exercitii in Transnistria. Sefii companiilor de internet au fost invitati de Obama la o discutie despre spionaj. Casa Alba ar putea renunta la Blackberry si se orienteaza spre Samsung sau LG. Accesul la Twitter a fost blocat in Turcia.

Preturile locuintelor din Romania au scazut cel mai mult din 42 de tari, PSD tot spera ca dupa europarlamentare USL-ul se va reface.Mihail Vlasov a fost suspendat de la Sefia Camerei de Comert, euro a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimele 4 saptamani, Victor Ponta nu stie in ce an a intrat Romania in NATO (iar greseala a facut-o intr-un editorial pentru Wall Street Journal). Mai multe drumuri din judetul Brasov vor fi inchise din cauza Raliului.

Propolisul e bun pentru sanatate, pastele nu sunt, fisticul e un super-aliment. Mihai Petre nu va mai fi in juriul de la Romanii au Talent, Iggy Pop spera sa il atace un rechin ca sa nu fie nevoit sa imbatraneasca intr-un azil. Nimeni nu stie sa faca piure de cartofi: apa trebuie sarata, cartofii trebuie pusi la fiert in apa rece si lasati la foc mic, untul trebuie pus direct in piure, laptele trebuie sa fie cald atunci cand il adaugi. 

Poza zilei e facuta langa Maui si sa aveti un weekend superb, la fel ca vremea ce se anunta a fi in urmatoarele doua zile. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu