luni, 10 martie 2014

10 martie 2014

In Crimeea din ce in ce mai multe baze militare sunt ocupate de militari inarmati, dar fara insemne pe uniforma. Rusia a decis sa scumpeasca cu 37% gazele pe care le vinde acestei tari. Lui Oscar Pistorius, atletul care si-ar fi impuscat iubita, i s-a facut rau in sala de judecata in timp ce se prezenta autopsia ei. Avionul disparut inca nu a fost gasit. In Turcia, la un meci de fotbal al persoanelor cu handicap, jucatorii s-au batut cu carjele, un barbat a ajuns la spital.

Calin Popescu Tariceanu a fost ales presedinte al Senatului. Senatul a adoptat tacit o lege cu privire la modificare stemei Romaniei - acvila va avea o coroana. Romania a semnat un acord de securitate cu Ucraina si si-a aratat sustinerea fata de integritatea teritoriala a statului. Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe se va reuni in anul 2016, prima data dupa 1100 ani. Norvegia, Islanda si Liechtenstein doneaza Romaniei 8 milioane de euro pentru eficienta energetica. Grupul Rompetrol isi schimba numele in KazMunayGaz International (dar pe benzinarii va fi scris tot Rompetrol). Tigarile se scumpesc de la 1 aprilie cu 0.3 - 0.5 lei. 

Vremea se incalzeste, nimeni nu stie sa faca chiftele (trebuie mai multa sare, ierburi, mai putine oua, amestecat cu mana si prajit mai mult), nici alimentele sanatoase nu-s chiar asa de sanatoase. Fratii Becali nu mai au voia sa faca transferuri, Sore are cosuri, Chuck Norris implineste 74 de ani.

Footgrafia zilei: Un norocos care scapa cu doar cateva rani minore in urma unui accident aviatic, in Florida.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu