sâmbătă, 29 martie 2014

29 martie 2014

Agentia Nationala de Securitate din SUA (NSA) a strans sute de rapoarte ddespre Angela Merkel, in Ungaria a fost o manifestatie de sustinere a lui Viktor Orban, premierul tarii, aspru criticat de Europa pentru masurile cam "dictatoriale". Nu exista nici o confirmare ca avionul disparut s-a prabusit in Oceanul Indian. Vitali Kliciko renunta la candidatura la presedintia Ucrainei si sustine un miliardar. Rusia ar fi amenintat cateva state din Europa sa nu voteze rezolutia ONU car invalideaza referendumul din Crimeea.  

Traian Basescu a spus c acea mai de pret resursa a Romaniei este inteligenta, Elena Udrea sustine ca urmatorul presedinte al Romaniei trebuie sa faca parte din Partidul Miscarea Populara. S-au implinit 10 ani de cand Romania a intrat in NATO si toata lumea a dat declaratii pe tema asta. Cutremur de 4.3 grade in Vrancea. O statie de pompieri din Dunare a fost dotata cu o barca si un hooveercraft de interventie SMURD. 

Tamara Buciuceanu se retrage din actorie, Cleopatra Stratan a crescut, dragostea te transforma fizic, trebuie sa mancam mai multe legume. Nimeni nu stie sa faca papanasi: amestec de branza (grasa si dulce), oua, faina, coaja de lamaie, gris si esenta de vanilie; se prajesc in ulei incins la foc mediu, timp de 5 minute, se scot pe un prosop de hartie ca sa se scurga de ulei. 

Nu uitati ca in seara asta se da ceasul cu o ora in urma.

Poza zilei e facuta in districtul Liping, provincia Guizhou, in timpul unei ceremonii care marcheaza inceputul sezonului de cules ceai. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu