miercuri, 12 martie 2014

12 martie 2014

Cei care nu au treaba in Crimeea sunt sfatuiti sa plece din regiune, ultimele cuvinte ale pilotului avionului disparut in Malaezia, catre turnul de control, au fost: "Totul e bine, noapte buna", guvernul Ponta a fost dat drept exemplu negativ de catre comisarul pentru justitie european. Doua cladiri s-au prabusit dupa o explozie in New York, cauzele nu sunt cunoscute, pana acum 2 morti si 18 raniti. Peste 50 de rachete au fost lansate dinspre Fasia Gaza spre Israel, care ameninta cu reocuparea militara. Proteste de amploare la Istanbul.

O fata din Bistrita a gasit un sarpe langa cada, Ponta se cearta cu Basescu pe tema certificatelor verzi. Sute de tone de carne expirata au fost gasite in mai multe depozite din tara, se pare ca exista o intreaga retea care se ocupa cu asta. GAP si-a inchis toate magazinele din Romania, 22 de deputati si 10 senatori au fost declarati in stare de incompatibilitate cu functii pe care le ocupa de catre ANI (Agentia Nationala pentru Integritate). Simona Halep va ocupa locul 5 sau 6 WTA (o adevarata performanta).

Andreea Berecleanu si-a pierdut cainele, Naomi Campbell isi doreste un copil, Britney Spears vrea sa se casatoreasca la Graceland, dulciurile si bomboanele nu sunt bune, nimeni nu stie sa faca placinta cu mere (trebuie: mere de mai multe feluri, mai putin zahar si sa stea mai mult in cuptor). Toata lumea cu un computer poate cauta avionul disparut la adresa: http://www.tomnod.com. 

Poza asta e uimitoare pentru ca asa arata primvara pe Marte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu