luni, 24 martie 2014

24 martie 2014

Primul ministru malaezian a declarat ca avionul disparut, cel mai probabil, s-a prabusit in sudul Oceanul Indian si nu exista supravietuitori. In Olanda se desfasoara Summit-ul Securitatii Nucleare, la care participa si SUA, reprezentata de Barack Obama. Rubla a fost pusa in circulatie in mod oficial, in Crimeea. Companiile germane avertizeaza ca nu vor accepta sanctiuni economice impuse Rusiei. 

In tara, Victor Ponta a anuntat ca vor fi marite pensiile celor care s-au pensionat intre 1 ianuarie 2011 si 22 ianuarie 2013, adica 234.000 de pensionari. Marirea e de 63 de lei. Elena Basescu si-a dat demisia din PDL si a anuntat ca se va alatura Partidului Miscarea Populara. Nu va mai participa la alegerile europarlamentare, dar Corina Ungureanu si-a depus candidatura.Vremea s-a racit putin. Foarte multe accidente rutiere. 60% dintre romani nu fac niciodata sport. Adrian Nastase nu va mai fi urmarit penal in dosarul Zambaccian2. 

Nu e bine sa bei prea multa apa, dar castravetii, pepenele rosu si merele sunt foarte bune. Sharon Stone inca arata bine, la 56 de ani. Oana Zavoranu nu vrea sa mai intretina barbati, au fost descoperite doua statui uriase la complexul de la Luxor, Egipt, Oreo "double stuf" nu au de doua ori mai multa umplutura, ci doar de 1.91, Mila Kunis e insarcinata cu Ashton Kutcher. Nimeni nu stie sa curete un ananas: intai se taie partea de sus (aia cu frunzele), apoi se aseaza pe verticala, cu partea taiata in sus, se taie coaja in jos, apoi partea de jos. 

Poza zilei e facuta de pilotul unui avion de vanatoare, in timpul unui exercitiu, in Norvegia.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu