joi, 6 martie 2014

6 martie 2014

O zi cam plictisitoare, prin comparatie cu cele care au trecut. S-a votat organizarea unui referendum in Crimeea, in care trebuie sa se decida daca locuitorii vor sa fie anexati Rusiei. UE sustine ca referendumul nu e legal, a adoptat sanctiuni economice (le pregateste pe cele politice). BCE mentine rata dobanzii de baza la 0.25%, nivelul minim. In luna februarie alimentele s-au scumpit mult, in intreaga Europa, lucru care anunta o criza alimentara. 

In tara, liniste. Se cere gratierea lui Gica Popescu, PDL-ul va depunde o motiune de cenzura ca sa vada pozitia PNL-ului. AirBaltic intra pe piata, cu zboruri din Bucuresti spre Riga, Letoniam de 4 ori pe saptamana. Romania participa la misiune OSCE din Ucraina. In sud-vestul tarii este cod galben de inundatii, in G. Mircea Badea l-a injurat pe Basescu cand l-a vazut un semafor.

A aparut prima reclama la marijuana care se va difuza la TV, BMW a lansat noul X4, cei mai importanti directori din PRO TV isi "dau demisia", Anna Lesko va naste la Chisinau, B'Fest Summer Camp 2014 s-a anulat. Zaharul iti distruge inima, Mozilla va face ca browser-ul sa se miste mai repede. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu