vineri, 7 martie 2014

7 martie 2014

Votul de la referendumul din Ucraina nu va fi recunoscut, in timp ce Gazprom ameninta cu intreruperea gazului in aceasta tara. Romanii nu mai au nevoie de vize pentru a intra in Emiratele Arabe, asta incepand cu data de 22 martie. Rusia a violat spatiul aerian al Turciei. Presa spune ca Michael Schumacher respira de unul singur. Turcia (de fapt premierul) vrea sa interzica YouTube si Facebook.

In tara nu s-au intamplat foarte multe. Codul portocaliu de inundatii s-a prelungit, in unele localitati chiar au fost inundatii si sute de persoane au foat evacuate (in sud-vestul tarii). A fost publicat programul de guvernare al Guvernului Ponta III, iar utopic este putin spus (incredibil de nerealist si de populist). Toata lumea il critica pe Crin Antonescu. 

Angelina Jolie mai are de facut o operatie. Nimeni nu stie sa faca supa: avem si explicatii - asta pentru ca nu s-au intamplat multe azi - legumele nu se pun toate odata la fiert, taieteii nu prea devreme, vegeta nu se pune si sarea doar la sfarsit. Daca bei prea multa cafea nu e bine, la mic dejun ar trebui sa mancam fructe.

Maine e ziua femeii, duminica se sarbatoresc cei 40 de mucenici (sau pahare, depinde de grup) zilele astea va ploua, astrele sunt  favorabile tuturor zodiilor. 

In imagine: cascada Niagara inghetata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu