marți, 18 martie 2014

18 martie 2014

Putin e singurul care recunoaste independenta Crimeii si e de acord cu alipirea acesteia la Rusia. Restul lumii anunta sanctiuni. Avionul Malaysia Airlines nu a fost gasit, dar a aparut prima teorie plauzibila si logica - nebagata in seama de presa - un incendiu in cabina, pilotii care au incercat sa duca avionul la primul aeroport, au murit intoxicati cu fum, nimeni nu a putut intra in cabina, avionul a mers pe pilot automat pana a ramas fara combustibil si s-a prabusit. Transnistria a cerut alipirea la Rusia. Un elicopter s-a prabusit in Seattle. Un militar ucrainean a fost omorat in Crimeea, restul sunt autorizati sa foloseasca armele. SUA a dus 12 avioane de vanatoare in Polonia.

In tara, senatorii au respins legea care le acorda superimunitate, la Pungesti sunt din nou proteste dupa ce Chevron a adus camioane cu materiale pentru montarea sondelor, fratii Becali si Cristi Borcea au ajuns la spitalul penitenciarului ca s-au imbolnavit, Ponta vrea ca presa sa fie libera, presedintele Camerei de Comert a fost dus la DNA dupa ce a fost prins primind spaga 200.000 de euro.

Daca bei apa cu miere si scortisoara slabesti, Alex Velea s-a saturat de crizele de gelozie ale Antonie, ghimbirul e bun pentru sanatate, un fermier roman vrea sa dea lovitura cu usturoiul negru, WhatsApp va fi schimbat, Google a lansat SmartWatch-ul (dupa nume va puteti da seama ce e). Mihaela Radulescu a mancat un iaurt stricat la micul dejun. Nimeni nu stie sa faca cafea la ibric: apa si cafea trebuie sa fie de calitate, nu trebuie fiarta prea mult, 2 linguri de cafea la 170 ml de apa.

Primavara va fi buna pentru toate zodiile.

Podul Millennium din Newcastle a ramas blocat, de unde si poza.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu