luni, 3 martie 2014

3 martie 2014

Rusia a dat un ultimatum Ucrainei: ora 05:00, maine dimineata. Daca pana atunci fortele armate ucrainiene din Crimeea nu se predau, vor interveni in forta. A inceput procesul lui Oscar Pistorius (atletul fara picioare care si-ar fi impuscat iubita fotomodel). Au fost decernate premiile Oscar: cel mai bun film e "12 Years a Slave", Leonardo DiCaprio tot nu a luat premiul Oscar, filmul "Gravity" a luat 7 premii. Petrolul si aurul se scumpesc din cauza crizei din Ucraina. 

 In tara: UDMR a ajuns la Guvernare, Victor Ponta a prezentat noul Guvern. De aici mentionam: noul ministru al Finantelor este o tanara de 34 ani, la ministerul Mediului va fi Attila Korodi (pentru ca le plac padurile), iar la ministerul Culturii va fi sef Kelemn Hunor (pentru ca nimeni nu e mai potrivit sa se ocupe de cultura romaneasca decat un maghiar). Promotiile cu tigari gratuite au devenit ilegale si Cetatea Sarmizegetusa este deschisa din nou turistilor. Ion Iliescu a implinit azi 84 de ani. Fiscul accepta de vineri si inregistrari audio-video ca probe in instanta.

Ciocolata neagra previne ateroscleroza, ar trebui sa mancam mai mult peste (asta e pontul). Intr-un parc din Pennsylvania sunt niste pietre care fac zgomote, dar oamenii spun ca ele canta, Andra il iubeste mult pe Maruta, iar Iulia si Mihai Albu s-ar fi impacat, asta in timp ce Fuego i-a dat o lectie lui Tudor Chirila. Anda Gansca, o romanca, a facut o noua retea sociala: Knotch, unde comunici folosindu-te de culori.

Unii spun ca ei au prevestit conflictul din Ucraina in urma cu trei ani, ca va porni al treilea razboi mondial si ca lumea se va termina.

Poza zilei a stricat Twitter-ul (pe bune) fiind cel mai "retweeted" mesaj din istorie (la ora asta are cam 2,805,318 retweet-uri). 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu