miercuri, 26 martie 2014

26 martie 2014

Barack Obama a anuntat la Bruxelles ca SUA vrea sa exporte gaze catre Europa si sa izoleze complet Rusia. Bulgaria este pregatita sa lanseze linii directe de transport maritim de marfuri catre Rusia, intr-un orasel din Belgia exista o statuie care lumineaza noaptea fara nici un motiv, unii cred ca face minuni. Un avion Air France cu 495 pasageri la bord, cu ruta Shanghai - Paris, a facut o oprire de urgenta la Hamburg sa alimenteze, dupa ce Rusia a anuntat in ultimul moment ca nu se poate intra in spatiul lor aerian ca fac exercitii militare. Avionul disparut se afla, cel mai probabil in Oceanul Indian, iar teoria aia cu incediul pare din ce in ce mai posibila.

Basescu ii cere din nou lui Victor Viorel Ponta sa renunte la acciza pe combustibil. Niste romani nu au fost primiti intr-un autobuz din Paris, trei romani sunt in topul celor mai buni hackeri specializati in criminalitate cibernetica. Basescu a mai spus ca din Romania s-a furat reteta combustibililor nucleari (putin probabil), un tavan s-a prabusit peste oamenii care stateau sa isi plateasca impozitele in sectorul 5, Bucuresti - 2 raniti, tigarile se vor scumpi la fiecare 1 aprilie, pana in 2018. O romanca ar fi inventat testul care depisteaza cancerul in 6 minute, dar mai are nevoie de bani. Lucian Bute (boxeurul) s-a retras din sport.

Lamaia e buna si pentru sanatate si pentru frumusete, e greu sa renunti la zahar, dar daca reusesti vei fi mai sanatos, Andreea Esca nu pleaca de la Pro Tv (e cam singura), Nicoleta Luciu a semnat un contract cu Antena 1, magazinele folosesc diverse trucuri ca sa cumperi mai mult.Nimeni nu stie sa faca suc de portocale: se tin la temperatura camerei, se rostogolesc pe o masa, in timp ce se apasa pe ele pana se inmoaie, se taie in jumatate si se storc, dupa care sucul se tine putin la rece.

Poza zilei e cu racheta Soyuz TMA-12M, care i-a dus pe Alexander Skvortsov, Steven Swanson si Oleg Artemyev pe ISS (Statia Spatiala Internationala).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu